Snabb leverans inom 1-3 arbetsdagar

Givenchy Gentleman EdT 10ML

  • 199 kr

Givenchy Gentleman Original Eau de Toilette 10ml* travelsize Hand decanted bild nr 2.  Detta är ett parfymprov för dig som vill utforska doftens kemi hemif

Tillgänglig
Leverantör: Givenchy
Dela

Givenchy Gentleman Original Eau de Toilette 10ml* travelsize Hand decanted bild nr 2.  Detta är ett parfymprov för dig som vill utforska doftens kemi hemifrån. Hur utvecklas doften under dagen? Hur luktar doften efter flera timmar? Gillar du doften efter en vecka? Är detta din nya signaturdoft?

Givenchy Gentleman Original skapades 1975 av Hubert de Givenchy och handlar om att upprätthålla en kraftfull och egensinnig identitet. En träig aromatisk doft berikad med kryddiga noter av dragon och kanel. Ett rökigt hjärta med patschuli och vetiver som sveps in av den kaxiga lädernoten som definitivt sätter sin prägel och lämnar ett intryck. Bäraren av Gentleman Original är beslutsam och självsäker, elegant och stolt. Han är en modern man som representerar en tidlös maskulin förförelse

Toppnot: Dragon & Kanel

Hjärtnot: Patchouli & Vetiver

Basnot: Läder

*Levereras i parfymprovflaska 10ml. Ej fullsize flaska. 

Lär dig mer om parfymer:

Det vanligaste sättet att beskriva en parfym är genom att fördela parfymen i 3 olika delar. Det vi kallar för huvudnot, hjärtnot och basnot. Huvudnoten är den första doften du känner efter appliceringen. Efter ca 10 minuters tid börjar hjärtnoten ta sin plats och denna brukar ligga kvar någon timme. Basnoten som är normalt sätt den största delen av parfymen ansvarar för hela doftens hållbarhet.

Kort om oss

Parfina erbjuder dig parfymprover för henne & honom. Upptäck trendiga dofter från världens lyxigaste varumärken genom att beställa hem parfymprov.  Förutom doftprover erbjuder vi dig en doftresa du sent kommer glömma. Våra 10ml doftprov kommer du även älska att ha med dig när du är på språng.