Snabba leveranser inom 1-3 arbetsdagar

Sarah Jessica Parker - SJP NYC Edp 30ml

  • 225 kr
  • 189 kr

Upptäck trendiga dofter med parfymprover. Klicka hem ditt doftprov och utforska doftens kemi innan du köper hela flaskan. Få först & betala sen med Klarna.

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Sarah Jessica Parker
Dela

Fullkomligt beroendeframkallande! Blommig och fruktig söt damparfym från Sarah Jessica Parker. Låt dig omfamnas av en doft som får dig att må toppen dygnet runt. Sarah Jessica Parker SJP NYC är en Eau de Parfum för kvinnor som står för optimism och en känsla av fullständig lycka.SJP NYC, EdP är inspirerad av den legendariska karaktären Carrie Bradshaw som Sarah Jessica Parker spelade i Sex and the City. SJP NYC, EdP bjuder på en doft att förälska sig i med vilda jordgubbar, en cocktail av feminina blommor och sensuella undertoner av mysk, rom, sandelträ och vanilj. EDP 30ml


Toppnoter: Osmanthus, Jordgubbe, Italiensk mandarin
Hjärtnoter: Gardenia, Tryar, Mimosa, Ros
Basnoter: Sandelträd, Vanilj, Rom, Vit mysk
Doftkategorifruktig, blommig


Lär dig mer om parfymer:

Det vanligaste sättet att beskriva en parfym är genom att fördela parfymen i 3 olika delar. Det vi kallar för huvudnot, hjärtnot och basnot. Huvudnoten är den första doften du känner efter appliceringen. Efter ca 10 minuters tid börjar hjärtnoten ta sin plats och denna brukar ligga kvar någon timme. Basnoten som är normalt sätt den största delen av parfymen ansvarar för hela doftens hållbarhet.

Kort om oss

Parfina erbjuder dig parfymer och parfymprover för henne & honom. Upptäck trendiga dofter från världens lyxigaste varumärken genom att beställa hem parfym eller parfymprov. 

vi erbjuder vi dig en doftresa du sent kommer glömma. Våra 10ml doftprov kommer du även älska att ha med dig när du är på språng.