Snabba leveranser inom 1-3 arbetsdagar

Hugo Boss Boss Alive EdP

  • 749 kr

Boss Alive Hugo Boss EdPDoften lanserades 15 Februari 2020 framtagen av den berömda parfymören Annick Menardo. Boss Alive är designad för att leva i nuet. Inspi


Tillgänglig
Leverantör: Hugo Boss
Dela

Boss Alive Hugo Boss EdP

Doften lanserades 15 Februari 2020 framtagen av den berömda parfymören Annick Menardo. Boss Alive är designad för att leva i nuet. Inspirerad av kvinnor som gör djärva drag. Alive definieras av dess beroendekallande kvinnlighet, magnetism & styrka. Egenskaper som BOSS kvinnan använder varje dag när hon skapar sin egen definition av framgång. En gnistrande skur av frukten i huvudnoten ger en strålande och beroendeframkallande start som främjar ett passionerat sinnestillstånd hos sin bärare. Med krispiga energiska noter av Äpple som blandas med lekfulla Vinbär, solmogna Plommon & varm Kanel För att inte glömma Madagaskar vaniljen som är utsökt söt i många aspekter. Vaniljen utvecklas snabbt och blir en markör för parfymen, en symbol för den livsglädjen som ALIVE kvinnan har. I hjärtnoten finner du doftens blommiga egenskap Jasmin Sambac en symbol för strålande kvinnlighet. Det väcker bärarens oemotståndliga självförtroende. Den subtila, torra doften av Timjan speglar hennes förmåga att balansera medvetenhet. Doftens intensiva men lugnande värme kommer från basnoterna Ceder trä som skapar en stark karaktär, både strukturell och mjukhet på samma gång. Slät Sandelträ, oliv trä & Alaska gylleneträ. 

Huvudnot: Madagaskar vanilj, Plommon, Äpple, Kanel & Vinbär

Hjärtnoter: Jasmin Sambac & Timjan 

Basnot: Ceder trä, Sandelträ & Olivträ 


Lär dig mer om parfymer:

Det vanligaste sättet att beskriva en parfym är genom att fördela parfymen i 3 olika delar. Det vi kallar för huvudnot, hjärtnot och basnot. Huvudnoten är den första doften du känner efter appliceringen. Efter ca 10 minuters tid börjar hjärtnoten ta sin plats och denna brukar ligga kvar någon timme. Basnoten som är normalt sätt den största delen av parfymen ansvarar för hela doftens hållbarhet.

Kort om oss

Parfina erbjuder dig parfymer för henne & honom. Upptäck trendiga dofter från världens lyxigaste varumärken, följ med på en doftresa du sent kommer glömma.