Snabba leveranser inom 1-3 arbetsdagar

Hugo Boss The Scent For Her EdP

  • 949 kr

Hugo Boss The Scent For Her EdPKraftfull och feminin doft som är väldigt lyxig och sensuell. I toppen hittar du blommande fresia och mogen persika i honung. Hjä


Tillgänglig
Leverantör: Hugo Boss
Dela

Hugo Boss The Scent For Her EdP

Kraftfull och feminin doft som är väldigt lyxig och sensuell. I toppen hittar du blommande fresia och mogen persika i honung. Hjärtat pulserar med ostmanhus som förför basens rostade kakao. Självklar kvinnlig doft som lockar fram den oemotståndliga med förfriskad dragningskraft för det motsatta könet. 

Huvudnoter: Blommande fresia, Persika i honung 

Hjärtnoter: Ostmanhus 

Basnoter: Rostad kakao 


Lär dig mer om parfymer:

Det vanligaste sättet att beskriva en parfym är genom att fördela parfymen i 3 olika delar. Det vi kallar för huvudnot, hjärtnot och basnot. Huvudnoten är den första doften du känner efter appliceringen. Efter ca 10 minuters tid börjar hjärtnoten ta sin plats och denna brukar ligga kvar någon timme. Basnoten som är normalt sätt den största delen av parfymen ansvarar för hela doftens hållbarhet. 

Kort om oss

Parfina erbjuder dig parfymer för henne & honom. Upptäck trendiga dofter från världens lyxigaste varumärken, följ med på en doftresa du sent kommer glömma.