Snabba leveranser inom 1-3 arbetsdagar

Dior Sauvage EdP

  • 1 299 kr

Dior Sauvage EdP.En mystisk och sensuell doft som passar den maskulina moderna mannen. Doften öppnar upp med en frisk Huvudnot på Bergamott som sedan omfamnas a


Tillgänglig
Leverantör: Dior
Dela

Dior Sauvage EdP.

En mystisk och sensuell doft som passar den maskulina moderna mannen. Doften öppnar upp med en frisk Huvudnot på Bergamott som sedan omfamnas av den kryddiga Hjärtnoten av Sichuan peppar, Stjärnanis, Muskotnöt & Lavendel. Doften avslutas med ljuvlig Vanilj & Ambroxan. En kryddig och orientalisk doft som tar sin plats. 

Huvudnot: Bergamott

Hjärtnoter: Sichuan peppar, Lavender, Stjärnanis & Muskotnöt

Basnot: Ambroxan, Vanilj

 

Lär dig mer om parfymer:

Det vanligaste sättet att beskriva en parfym är genom att fördela parfymen i 3 olika delar. Det vi kallar för huvudnot, hjärtnot och basnot. Huvudnoten är den första doften du känner efter appliceringen. Efter ca 10 minuters tid börjar hjärtnoten ta sin plats och denna brukar ligga kvar någon timme. Basnoten som är normalt sätt den största delen av parfymen ansvarar för hela doftens hållbarhet.

Kort om oss

Parfina erbjuder dig parfymer för henne & honom. Upptäck trendiga dofter från världens lyxigaste varumärken, följ med på en doftresa du sent kommer glömma.