Snabba leveranser inom 1-3 arbetsdagar

Versace Eros EdT 100ml

  • 1 019 kr
  • 929 kr

Versace Eros EdT.En storslagen doft från Versace. Den förföriska doften är frisk, sensuell & träig. Doften öppnar upp med friska Toppnoter av Mynta, Grönt ä

Tillgänglig
Leverantör: Versace
Dela

Versace Eros EdT.

En storslagen doft från Versace. Den förföriska doften är frisk, sensuell & träig. Doften öppnar upp med friska Toppnoter av Mynta, Grönt äpple & Citron. 

Hjärtnoten tittar till och tillför värmen i doften med Tonka böna, Ambroxan & Geranium. Doften avslutas med Basnoten som består av sensuell Madagaskar vanilj & dem träiga noterna som ger doftens dess unika karaktär, Virginian Cedar, Atlas Cedar, Vetiver och Oakmoss.

Versace Eros är inspirerad av den grekiska mytologin. Målet med doften var att tillkännage och befria obehindrad passion och framhäva en begäran. 

Doften är uppkallad efter den grekiska kärleksguden och sonen till gudinnan Aphrodite - Eros.

”En man som kämpar för vad han vill & kämpar för sina mål. Detta är en doft för en man som är sin egen mästare. Han är en hjälte. Han är en man som står för sina idéer och sina mål." - Donatella Versace. 

Toppnot: Mynta, Grönt äpple & Citron

Hjärtnot: Tonka böna, Ambroxan & Geranium

Basnot: Madagaskar vanilj, Virginian Cedar, Atlas Cedar, Vetiver och Oakmoss.


Lär dig mer om parfymer:

Det vanligaste sättet att beskriva en parfym är genom att fördela parfymen i 3 olika delar. Det vi kallar för huvudnot, hjärtnot och basnot. Huvudnoten är den första doften du känner efter appliceringen. Efter ca 10 minuters tid börjar hjärtnoten ta sin plats och denna brukar ligga kvar någon timme. Basnoten som är normalt sätt den största delen av parfymen ansvarar för hela doftens hållbarhet.

Kort om oss

Parfina erbjuder dig parfymer för henne & honom. Upptäck trendiga dofter från världens lyxigaste varumärken, följ med på en doftresa du sent kommer glömma.