Snabba leveranser inom 1-3 arbetsdagar

Police To Be Woman Eau de Parfum 40ml

  • 225 kr
  • 199 kr

Upptäck trendiga dofter med parfymprover. Klicka hem ditt doftprov och utforska doftens kemi innan du köper hela flaskan. Få först & betala sen med Klarna.

Tillgänglig
Leverantör: Police
Dela

To Be Woman från Police är en blomstrande och fruktig parfym skapad för att ta fram din inre styrka och sensualitet! Det är en fräsch och modern doft som kombinerar mysk och blommor för att ge en uppiggande doftaura.

I en flaska formad som en dödskalle hittar du en sprudlande doft fylld av gnistrande citrus, eleganta vita blommor och en söt not av kanderat äpple! Släpp loss din inre drama queen och låt alla runt omkring dig veta vem du är med den här kaxiga doften! 

 

Doftfamilj – Blommig/Fruktig

Toppnoter – Lime, Clementin och Grönt äpple

Mellannoter – Vita blommor och Kanderat äpple

Basnoter – Trä och Mysk


Lär dig mer om parfymer:

Det vanligaste sättet att beskriva en parfym är genom att fördela parfymen i 3 olika delar. Det vi kallar för huvudnot, hjärtnot och basnot. Huvudnoten är den första doften du känner efter appliceringen. Efter ca 10 minuters tid börjar hjärtnoten ta sin plats och denna brukar ligga kvar någon timme. Basnoten som är normalt sätt den största delen av parfymen ansvarar för hela doftens hållbarhet.

Kort om oss

Parfina erbjuder dig parfymer och parfymprover för henne & honom. Upptäck trendiga dofter från världens lyxigaste varumärken genom att beställa hem parfym eller parfymprov. 

vi erbjuder vi dig en doftresa du sent kommer glömma. Våra 10ml doftprov kommer du även älska att ha med dig när du är på språng.