Snabba leveranser inom 1-3 arbetsdagar

Givenchy L'Interdit Rouge EdP

  • 849 kr

Givenchy L'Interdit Rouge EdP.Här får du en sensuell och glödande parfym som förvandlar beroendeframkallande känslor till brinnande besatthet. Den ursprungliga


Tillgänglig
Leverantör: Givenchy
Dela

Givenchy L'Interdit Rouge EdP.

Här får du en sensuell och glödande parfym som förvandlar beroendeframkallande känslor till brinnande besatthet. Den ursprungliga vita blombuketten i L’Interdit har nu färgats med rött och resultatet är en blommig-träig doft med oemotståndlig kryddighet. De vita blomnoterna av apelsinblomma och jasmin i hjärtatnoten övertas av värme från de eldröda huvudnoterna av pimientoblad, blodapelsin och kryddig ingefära i toppen.Basnoten blandar vetiver och patchouli med sandelträ för ett förföriskt, sensuellt doftspår som varar länge.

Huvudnoter: Blodapelsin, Pimientolöv

Hjärtnoter: Apelsinblomma, Jasmin

Basnoter: Patchouli, Sandelträ, Vetiver


Lär dig mer om parfymer:

Det vanligaste sättet att beskriva en parfym är genom att fördela parfymen i 3 olika delar. Det vi kallar för huvudnot, hjärtnot och basnot. Huvudnoten är den första doften du känner efter appliceringen. Efter ca 10 minuters tid börjar hjärtnoten ta sin plats och denna brukar ligga kvar någon timme. Basnoten som är normalt sätt den största delen av parfymen ansvarar för hela doftens hållbarhet. 

Kort om oss

Parfina erbjuder dig parfymer för henne & honom. Upptäck trendiga dofter från världens lyxigaste varumärken, följ med på en doftresa du sent kommer glömma.