Snabba leveranser inom 1-3 arbetsdagar

Carolina Hererra Good Girl Supreme EdP

  • 1 049 kr

Carolina Hererra Good Girl Supreme EdPEn doft för den sensuella självsäkra kvinnan. En doft som är fruktig blommig och het. Där sensualiteten möter sötman och b


Tillgänglig
Leverantör: Carolina Herrera
Dela

Carolina Hererra Good Girl Supreme EdP

En doft för den sensuella självsäkra kvinnan. En doft som är fruktig blommig och het. Där sensualiteten möter sötman och bildar en beroendeframkallande begäran. Den ljuvliga sötman slår upp i huvudnoten där Skogsbär omfamnar Egyptisk Jasmin för att sedan slås ihop med hjärtnoter på Rostade Tonkabönor & ljuvlig Tuberose. Doften avslutas med basnoten på orientalisk Vetiver.  "Carolina Herrera It's Good To Be Bad"

Huvudnot: Skogsbär & Egyptisk Jasmin

Hjärtnoter: Tonkabönor & Tuberose

Basnot: Vetiver


Lär dig mer om parfymer:

Det vanligaste sättet att beskriva en parfym är genom att fördela parfymen i 3 olika delar. Det vi kallar för huvudnot, hjärtnot och basnot. Huvudnoten är den första doften du känner efter appliceringen. Efter ca 10 minuters tid börjar hjärtnoten ta sin plats och denna brukar ligga kvar någon timme. Basnoten som är normalt sätt den största delen av parfymen ansvarar för hela doftens hållbarhet.

Kort om oss

Parfina erbjuder dig parfymer för henne & honom. Upptäck trendiga dofter från världens lyxigaste varumärken, följ med på en doftresa du sent kommer glömma.