Snabba leveranser inom 1-3 arbetsdagar

Gucci Guilty Pour Homme Gucci EdT 90ml

  • 1 159 kr

Gucci Guilty Pour Homme Gucci EdT Guilty Pour Homme EDT är noggrann utformad för mannen som vet vad han vill ha och som får det han vill. Den karismatiska

Tillgänglig
Leverantör: Gucci
Dela

Gucci Guilty Pour Homme Gucci EdT 

Guilty Pour Homme EDT är noggrann utformad för mannen som vet vad han vill ha och som får det han vill. Den karismatiska alfahanen, som magnetiserar en sann attraktion är representerad i denna proviserande och förföriska doft. Doften öppnar med huvudnot av trygga Lavendel & fräsch Amalfi Citron, för att sedan övergå till läcker apelsinblomma. Doften avslutas med basen byggd på en varm och träig not från Ceder trä, Patchouli & Vanilj. 

Toppnot: Lavendel & fräsch Amalfi Citron

Hjärtnot: Apelsinblomma

Basnot: Ceder trä, Patchouli & Vanilj


Lär dig mer om parfymer:

Det vanligaste sättet att beskriva en parfym är genom att fördela parfymen i 3 olika delar. Det vi kallar för huvudnot, hjärtnot och basnot. Huvudnoten är den första doften du känner efter appliceringen. Efter ca 10 minuters tid börjar hjärtnoten ta sin plats och denna brukar ligga kvar någon timme. Basnoten som är normalt sätt den största delen av parfymen ansvarar för hela doftens hållbarhet. 

Kort om oss

Parfina erbjuder dig parfymer för henne & honom. Upptäck trendiga dofter från världens lyxigaste varumärken, följ med på en doftresa du sent kommer glömma.