Snabba leveranser inom 1-3 arbetsdagar

Valentino Voce Viva EdP 50ml

  • 1 019 kr

Valentino Voce Viva EdP.Valentino Voce Viva EDP är ett ode till Valentinos mångfacetterade kvinnlighet.Voce Viva EDP från Valentino är en härlig doft som beskri

Tillgänglig
Leverantör: Valentino
Dela

Valentino Voce Viva EdP.

Valentino Voce Viva EDP är ett ode till Valentinos mångfacetterade kvinnlighet.

Voce Viva EDP från Valentino är en härlig doft som beskrivs som lätt pudrig, fruktig och feminin. Denna harmoniska doft från Valentino öppnar upp med toppnoten som består av italiensk bergamott som mjukas upp av söt och saftig mandarin varav ett litet sting av ingefära tittar fram. I hjärtat av doften tillförs dem feminina noterna där en bukett med ljuvliga vita blommor av apelsinblomma och gyllene gardenia sätter sin prägel. Doften avslutas med sandelträ och mysk som tillför det lilla pudriga i doften, med en oväntad kristallmossa som ger en modern intensitet till basen. Genom tillförseln av omslutande vaniljinfusion och djupa tonkaböna blir denna doften oemotståndlig beroendeframkallande. 

” Denna feminina parfym är intim och personlig som dras parallellt mellan ljudet av din röst och doften av din doft. Skapad av det ikoniska modehuset Cool, Color, Couture, hyllar denna doft varje kvinnors röst.”

Huvudnoter: Mandarin apelsin, Bergamott, Ingefära 

Hjärtnoter: Apelsinblomma, Gardenia 

Basnoter: Vanilj, Tonkaböna, Mysk, Sandelträ, Ekmossa 


Lär dig mer om parfymer:

Det vanligaste sättet att beskriva en parfym är genom att fördela parfymen i 3 olika delar. Det vi kallar för huvudnot, hjärtnot och basnot. Huvudnoten är den första doften du känner efter appliceringen. Efter ca 10 minuters tid börjar hjärtnoten ta sin plats och denna brukar ligga kvar någon timme. Basnoten som är normalt sätt den största delen av parfymen ansvarar för hela doftens hållbarhet.

Kort om oss

Parfina erbjuder dig parfymer för henne & honom. Upptäck trendiga dofter från världens lyxigaste varumärken, följ med på en doftresa du sent kommer glömma.