Snabba leveranser inom 1-3 arbetsdagar

Versace Bright Crystal EdT 90ml

  • 949 kr

Versace Bright Crystal EdT. En överraskande och sensuell doft för den självsäkra, starka och glamorösa kvinnan som gärna framhäver sin kvinnlighet. En blom

Tillgänglig
Leverantör: Versace
Dela

Versace Bright Crystal EdT. 

En överraskande och sensuell doft för den självsäkra, starka och glamorösa kvinnan som gärna framhäver sin kvinnlighet. En blommig doft med fruktiga inslag. Parfymen har en doft som utstrålar både femininitet och lyx. Den friska och strålande doften inleder med fräsch yuzu och noter av saftigt granatäpple för att sen övergå i ett vackert hjärta av pioner och mjuk magnolia. Den milda basen utgörs av sensuell mysk och amber.

Huvudnoter: Granatäpple, Yuzu

Hjärtnoter: Magnolia, Pion, Lotus

Basnoter: Acajou-trä, Amber, Mysk


Lär dig mer om parfymer:

Det vanligaste sättet att beskriva en parfym är genom att fördela parfymen i 3 olika delar. Det vi kallar för huvudnot, hjärtnot och basnot. Huvudnoten är den första doften du känner efter appliceringen. Efter ca 10 minuters tid börjar hjärtnoten ta sin plats och denna brukar ligga kvar någon timme. Basnoten som är normalt sätt den största delen av parfymen ansvarar för hela doftens hållbarhet. 

Kort om oss

Parfina erbjuder dig parfymer för henne & honom. Upptäck trendiga dofter från världens lyxigaste varumärken, följ med på en doftresa du sent kommer glömma.