Snabba leveranser inom 1-3 arbetsdagar

Ariana Grande God Is A Woman, EdP 10ml

  • 249 kr

Ariana Grande  God Is A Woman, EdP 10ml* Hand decanted bild nr 2. Detta är ett parfymprov för dig som vill utforska doftens kemi hemifrån. Hur utvecklas do

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Ariana Grande
Dela

Ariana Grande  God Is A Woman, EdP 10ml* Hand decanted bild nr 2. Detta är ett parfymprov för dig som vill utforska doftens kemi hemifrån. Hur utvecklas doften under dagen? Hur luktar doften efter flera timmar? Gillar du doften efter en vecka? Är detta din nya signaturdoft?

Ariana Grandes God is a Woman, är en oväntad kombination av lyxiga och naturliga ingredienser som skapar en fantastiskt sensorisk och intim upplevelse.

En beroendeframkallande doft som tar dig med storm! En mjuk inledning med saftigt päron och ambrette utvecklas till ett sensuellt och blommigt hjärta av turkiskt rosenblad och gudomlig orris. Slutligen utvecklas doften till en värmande blandning av madagaskarvanilj och krämigt cederträ. Signumet i doften finns i den naturliga ambretten som finns med under hela dagen och lämnar ett förföriskt spår av sensuell mysk efter sig.


Parfymen består av 91% naturliga ingredienser och är vegansk och cruelty-free.


Huvudnoter: Ambrette, saftigt päron 

Hjärtnoter: Orris, turkiskt rosenblad 

Basnoter: Madagaskarvanilj, krämigt cederträ.

*Levereras i parfymprovflaska 10ml. Ej fullsize flaska. 

Lär dig mer om parfymer:

Det vanligaste sättet att beskriva en parfym är genom att fördela parfymen i 3 olika delar. Det vi kallar för huvudnot, hjärtnot och basnot. Huvudnoten är den första doften du känner efter appliceringen. Efter ca 10 minuters tid börjar hjärtnoten ta sin plats och denna brukar ligga kvar någon timme. Basnoten som är normalt sätt den största delen av parfymen ansvarar för hela doftens hållbarhet.

Kort om oss

Parfina erbjuder dig parfymprover för henne & honom. Upptäck trendiga dofter från världens lyxigaste varumärken genom att beställa hem parfymprov.  Förutom doftprover erbjuder vi dig en doftresa du sent kommer glömma. Våra 10ml doftprov kommer du även älska att ha med dig när du är på språng.